2 500 új kapcsolat

TRANSLOG Connect Congress 2015

2015. december 23., szerda, 14:06

Címkék: ellátási lánc GE Lighting Linde logisztika Procter & Gamble TRANSLOG Connect Congress 2015

November vége fontos időszak a kelet-közép-európai logisztika és ellátási lánc menedzsment területén: évről évre ilyenkor gyűlnek össze a vezető vállalatok szakemberei és a legnevesebb szolgáltatók a budapesti TRANSLOG Connect kongresszuson, hogy megbeszéljék a legfontosabb kihívásokat, új partnerkapcsolatokat hozzanak létre és aktívan alakítsák az iparág jövőjét.

Az idei rendezvényen minden eddigi rekordot megdöntött a személyes találkozók száma: több mint 2500 tárgyalást bonyolítottak le a résztvevők az impozáns Corinthia Grand Hotel Royal falai között.

Egy új korszak hajnala

A kongresszus fővédnöke, Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Vienna University of Economics and Business Szállítmányozási és Logisztika tanszék vezetője nyitotta meg a konferenciaprogramot, a technológiai fejlődés és a logisztika kapcsolatáról szóló előadásával. Az innováció végig központi téma maradt: Jeroen Eijsink, a C.H. Robinson Európáért felelős elnöke a big data rendszerek használatának fontosságát hangsúlyozta az ellátási lánc területén, a GE Lighting, a Studio Moderna és a Procter & Gamble képviseletében előadók egy kerekasztal beszélgetésen fejtették ki véleményüket különböző logisztikai innovációk és az internet jövőjével kapcsolatban, míg például Thomas Grunau, a Kühne + Nagel globális marketingigazgatója Holger Schmidttel, a Johnson Controls EMEA logisztikai vezetőjével mutatott be egy új webes technológiát légi megrendelések kezelésére.

Természetesen a legfontosabb regionális kihívások is szóba kerültek a B2C házhozszállítástól az európai ellátási-lánc hálózat optimalizálásán keresztül az új uniós vámkódexig, hasznos esettanulmányokkal és szakértői véleményekkel kiegészítve.

Csúcskategóriás logisztikai megoldások

Az idei évben is a régió legnevesebb szolgáltatói képviseltették magukat a TRANSLOG Connecten logisztikai, szállítmányozási és raktározási megoldások széles skálájával. Jelen volt többek közt a Gebrüder Weiss, a Kühne + Nagel, a C.H. Robinson, a DB Schenker, az EKOL, Ehrhardt + Partner, a LINDE Material Handling, a Dexion, a GE Lighting, az XPO Logistics, a Magyar Posta, a Raben, a Liegl & Dachser, a PDA Rendszerház, a L-mobile Hungary, a Port of Antwerp, a Maltacourt , a Tibbett Logistics, és még sokan mások.

A rendezvény keretein belül harmadik alkalommal került átadásra a rangos Kelet-Közép-Európai Logisztikai és Ellátási Lánc Menedzsment Kiválósági Díj. A résztvevők egy koktélfogadás keretein belül emelték poharukat a győztesekre: a Robert Bosch Power Toolsra az iparági, valamint a SECTRAN-ra a szolgáltatói kategóriában. A díjat átadó Prof. Kummer hatékonyságuk és innovatív jellegük miatt egyaránt méltatta a nyertes projekteket.

Egy szép barátság kezdete

A TRANSLOG Connect sokkal több, mint egy érdekes kiállítás, vagy informatív konferencia. A rendezvény valódi ereje abban rejlik, hogy tudatosan előmozdítja a résztvevők közötti kapcsolatépítést. Felbecsülhetetlen értékkel bírnak azok az új ismertségek, melyeket a személyes üzleti találkozók, vagy akár egy kávé, egy ebéd, koktélfogadás vagy izgalmas gyárlátogatás alatt építünk ki: ezek a kapcsolatok akár alapjaiban meghatározhatják a következő év trendjeit a logisztika és ellátási lánc menedzsment területén.

www.translogconnect.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek