15% kedvezmény HOLEX távolságmérő eszközökre

Beváltott kuponjával 15% költséget spórolhat

2021. május 19., szerda, 06:00

Címkék: akció Hoffmann Hungary Quality Tools kedvezmény mérés méréstechnika mérőeszköz mérőkészülék távolságmérő

Májusban Bay Zoltán magyar fizikus, feltaláló előtt tisztelgünk. Önnek pedig 15% kedvezménnyel kedveskedünk minden olyan HOLEX mérőeszközre, melyet távolságmérésre alkalmazunk.

HOLEXP4 kuponkódot a Hoffmann Group eShop-os vásárlásai esetén használhatja fel, akár több alkalommal is.

Különösen megéri most rendelni, hiszen az extra 15% kedvezmény a Hoffmann Group egyedi áraira vonatkozik.

Kuponkód: HOLEXP4

Beváltom a kupont >

 

A kuponnal kapcsolatos további információ a GYIK oldalon található.

 

Bay Zoltán: Hold-radar kísérlet

Úttörő munkásságának nagy eredménye megalapozta a radarcsillagászat, mint új tudományág létrejöttét. Legismertebb munkája a Hold-radar kísérlet volt.

A kísérlet lényege az volt, hogy a Földről a Holdra küldött radarjelek visszaverődését érzékeljék. Jelentősége: ez volt az első alkalom a történelemben, hogy az ember "elért" egy Földön kívüli objektumot.

A kísérlet érdekessége, hogy a radar fejlesztése mellett szükség volt egy olyan jelfeldolgozási technikára is, amely sok megismételt kísérlet jeleinek az összegzését lehetővé téve kiemelte a radarvisszhangból származó hasznos jelet a háttérzajból. Ezt Bay csoportja igen szellemesen, hidrogén-coulombméterekkel oldotta meg. Ez az eszköz lényegében egyszerű vízbontó készülékekhez hasonlatos, amely a mérni kívánt átfolyó töltésmennyiséggel arányos mennyiségű hidrogént fejlesztett.
Ezzel a technikával a mérés kb. egyórás időtartama alatt megbízhatóan lehetett a jeleket tárolni, összegezni.

*A HOLEXP4 kuponkód üzleti ügyfelenként többször is beváltható online, 2021. május 31-ig, minden olyan HOLEX mérőeszközre, melyet távolságmérésre alkalmazunk. A termékeket közvetlenül a www.hoffmann-group.com címen rendelheti meg. Promóció csak a készlet erejéig érvényes. Fenntartjuk a jogot az kuponkód aktivitás korábbi befejezésére. A kupon készpénzzel történő befizetése vagy más utalványokkal való kombináció nem lehetséges. Felhívjuk figyelmét, hogy a kupon nem használható csoportos megrendelésekhez. Ha él a lemondási vagy visszaküldési joggal, a csökkentett vételár visszatérítésre kerül. Kérjük, vegye figyelembe adatvédelmi irányelveinket. A kuponokról a GYIK részben talál további információt.

Hoffmann Hungary Quality Tools Kft.

1121 Budapest, Zugligeti út 41.

Telefon: +36 1 392 02 90

Fax: + 36 1 200 41 58

www.hoffmann-group.com

info@hoffmann-group.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek