"ingatlanfejlesztés" címke cikkei:

Prologis strandröplabda bajnokság Prágában

Prologis strandröplabda bajnokság Prágában (Cikk)

A Prologis Inc. nemzetközi vezető ipari ingatlan vállalatszeptember 17-én rendezte meg harmadik strandröplabda bajnokságát Prágában, a Vltava folyó mentén található Žlutélázně-ban.

A Brendon nyerte az idei Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságot

A Brendon nyerte az idei Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságot (Cikk)

A Prologis, Inc., a nemzetközi vezető ipari-ingatlan vállalat megtartotta második kispályás focibajnokságát a Prologis Park Budapest-Harbor területéntalálható „Zöld Ösvény” pihenő- és sportparkban.

Újabb felvásárlással erősíti Prága környéki pozícióját a Prologis

Újabb felvásárlással erősíti Prága környéki pozícióját a Prologis (Cikk)

A Prologis Inc. globális vezető ipari ingatlan vállalat bejelentette, hogy felvásárolta az egy 28 000 négyzetméteres épületből és 14 hektár fejleszthető földterületből álló Westgate Park Rudna-t az Europa Capitaltól.

Reményt adhat az Otthonteremtési Kedvezmény az építőiparnak (Cikk)

Májusban 568 építőipari céget törölt a cégbíróság, ez 4,3 százalékkal kevesebb, mint az áprilisi rekord volt, de így is 23 százalékkal haladja meg a tavaly májusi értéket. Az adatokat közlő Opten céginformációs szolgáltató szerint egész évben magas marad a megszűnési ráta az ágazatban, ugyanakkor a Családi Otthonteremtési Kedvezmény új lendületet adhat az ingatlanszektornak és azon keresztül az építőiparnak is.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
MŰSZAKI ÁLLÁSBÖRZE
Média Partnerek